van de Voorzitter

 

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 600.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.
Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten. Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van! Naast gezondheid is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. Onze vereniging organiseert regelmatig activiteiten en toernooien en uiteraard kun je de activiteiten ook mee helpen organiseren.  

Zeven dagen per week op de baan of één keer? Overdag of ’s avonds? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal! Op deze website vindt u de belangrijkste informatie over onze tennisvereniging, het Vordens Tennispark (VTP). De website is bedoeld voor onze leden maar vooral ook voor onze niet-leden die overwegen om kennis te maken met de tennissport. Tevens is de website bedoeld om onze sponsoren de aandacht te geven die ze verdienen, mede dankzij hen kunnen we de tennissport toegankelijk houden voor jong en oud. Daar zijn we hen zeer dankbaar voor! Ben je eenmaal lid kan kun je inloggen op onze club-app waar je een ander lid kunt uitnodigen om te tennissen, je eigen gegevens kunt beheren, clubnieuws kunt vinden en de clubagenda kunt vinden.  

Uw vindt algemene informatie over onze vereniging op de website zoals het lidmaatschap van onze vereniging, de vrijwilligersdiensten die recht geven op een reductie van de contributie, de diverse activiteiten van onze club en informatie over het volgen van tennislessen bij onze club.   Veel plezier op onze website!  

Cees van Voskuilen
Voorzitter VTP