Tennisles

Tennislessen

Tennissen bij VTP Vorden is een enorm sportieve gezonde en gezellige activiteit die u van klein tot groot, altijd en het gehele jaar kunt beoefenen. Dit door maar liefst zes verlichte allweather kunstgrasbanen en zelfs een echte minibaan.  

Heeft u soms of nog nooit getennist, dan is het raadzaam om tennisles te nemen. Dit, om een zo goed mogelijke technische/tactische basis te verkrijgen. Wilt u verder kijken dan alleen de basis technisch/tactisch, om zo uw spel te kunnen verrijken, dan bent u natuurlijk bij VTP Vorden aan het juiste adres.  

Bij VTP Vorden is er voor elke doelgroep tennisles, bestaande uit een zomerseizoen- en/of een winterseizoen. 
Deze lessen worden sinds oktober 2015 gegeven door Lisette en Martine Dijkman. Zij zijn beiden als kind van 7 begonnen bij VTP Vorden en hebben bij het VTP de passie voor het tennis gevonden. Nu hopen zij dit over te brengen op alle leden. Plezier staat bij hun voorop, daarvoor hebben ze beiden veel regiotrainingen- en Martine bondstrainingen gevolgd. Ze weten wat nodig is om van mensen een betere tennisser te maken.  

Lessen kunnen uitsluitend worden gevolgd na aanmelding als lid van VTP!
Tennislessen (senioren) worden apart berekend door de tennisschool. (tarieven kunnen worden opgevraagd bij Dijkman Tennis via onderstaand mailadres) voor de jeugd kan er gekozen worden voor diverse lespakketten. meer info zie lidmaatschap.

Gegevens: [email protected]

 @dijkmantennis