OldStars

Nooit te oud om te (leren) tennissen!

Niet meer zo vast op de been? Nog nooit een racket in handen gehad? Altijd tennis gespeelt, maar door blessure niet mogelijk? Een beperking waardoor u denkt dat tennissen niet mogelijk is? Dan is misschien OldStars tennis zeker wel iets voor u!

Onder leiding van OldStars trainer Loet Baard speelt wekelijks, op de dinsdagmorgen, een groep enthousiaste, fanatieke dames en heren een partij tennis. Maar dat niet alleen! De training start steevast met allerlei spierversterkende, evenwicht en coördinatie oefeningen. Tussendoor worden ook uw hersencellen nog gepijnigd. Kortom, OldStars is lichamelijk en geestelijk fit blijven of worden, gezelligheid en tennis in 1 uurtje! Een uitgebreide ‘nabespreking’ onder het genot van koffie of wat anders maakt deze vorm van tennissen tot een meer dan compleet beweegpakket.

Meedoen past voor veel mensen, mensen die al heel lang niet gesport hebben en nu hun conditie willen verbeteren. Mensen die nog nooit een racket in handen hebben gehad en eens willen kijken of tennis bij hun past. Mensen die door blessures of andere beperkingen moeite hebben regulier tennis te spelen, etc. etc. Twijfelt u nog of het ook voor u is? 

Een keertje meedoen? dat kan, trek makkelijke kleding (trainingspak is echt niet nodig, mag, geen verplichting!) en makkelijke schoenen (zonder hak) aan en doe mee. Een eigen racket is niet nodig.

Wil je OldStars lid worden? Dan hebben we 2 abonnementsvormen:

  • 10 OldStars tennislessen onder leiding van Loet Baard & 6 maanden onbeperkt tennissen op het Vordens Tennispark.
    • Volledig lidmaatschap + 10 lessen 
  • 10 OldStars tennislessen onder leiding van Loet Baard & 6 maanden beperkt (tijdens OldStars uren) tennissen op het Vordens Tennispark 
    • OldStars lidmaatschap + 10 lessen 

Klik hier voor de prijzen van deze abonnementen.

Lid worden? klik hier om je in te schrijven