Redactieteam

Blijf Op De Hoogte: De Kracht van Communicatie bij VTP Vorden

Bij VTP Vorden geloven we sterk in de kracht van communicatie. Het is ons doel om onze leden te informeren, onze vereniging te promoten en onze passie voor tennis te delen met de wereld om ons heen. Daarom hebben we een toegewijde redactie die zich inzet om jou op de hoogte te houden van alle belangrijke ontwikkelingen binnen onze club.

Onze Communicatie & PR Kanalen

Momenteel maken we gebruik van verschillende communicatie- en PR-kanalen om onze boodschap te verspreiden:

  • Nieuwsberichten: belangrijke updates en aankondigingen worden regelmatig gedeeld via onze nieuwsberichten, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt binnen VTP Vorden.
  • E-mailberichten: persoonlijke communicatie en belangrijke aankondigingen worden rechtstreeks naar je inbox gestuurd, zodat je niets hoeft te missen.
  • Vaste pagina's op de Website: naast onze nieuwsberichten biedt onze website een schat aan informatie om je weg te vinden binnen de vereniging. Van praktische vragen zoals "bij wie moet je zijn als de lampen het niet doen?" tot handige handleidingen zoals "een baan afhangen", je vindt het hier allemaal.
  • Social Media: we zijn actief op verschillende social media-platforms om onze vereniging te promoten in de regio. Volg ons daar om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan het gesprek!

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een nieuwsbericht te verspreiden via de plaatselijke krant 'Het Contact'. Dit stelt ons in staat om onze vereniging te promoten en onze evenementen onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Hoe Jij Jouw Boodschap Kunt Communiceren

Wil je een boodschap delen binnen de vereniging of aan andere ge├»nteresseerden? Dat kan eenvoudig via het e-mailadres [email protected]. Stuur ons jouw tekst (boodschap) en wij zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt gecommuniceerd naar de doelgroep.

Spelregels voor Communicatie

Wanneer je iets wilt communiceren, zijn hier een paar spelregels waaraan de aangeleverde content moet voldoen:

De aangeleverde tekst moet inhoudelijk klaar zijn om te gebruiken.
Zorg voor afbeeldingen of andere documenten van goede kwaliteit die relevant zijn voor de boodschap (bijvoorkeur in .png of .jpg formaat).
Geef duidelijk aan wie de doelgroep is en wanneer de boodschap gecommuniceerd moet worden.

Samen bouwen we aan een sterke en verbonden tennisgemeenschap bij VTP Vorden. Blijf op de hoogte, blijf betrokken, en laten we samen genieten van onze passie voor tennis!

Redactieteam

John de Vetten en Rogier Oonk
[email protected]