Geslaagde Pup Quiz op Vordens Tennispark

24 februari 2024


Afgelopen vrijdagavond bruiste de kantine van het Vordens tennispark van opwinding en gezelligheid, want daar vond de langverwachte pup quiz plaats, georganiseerd door het dynamische duo Herman en Ansje Vrielink. Vijfenveertig enthousiaste deelnemers verdeeld over 10 teams stonden paraat om deel te nemen aan dit spannende duel, waarbij kennis en plezier hand in hand gingen.

De pup quiz, doordrenkt met een smeltkroes van vragen over diverse onderwerpen zoals muziek, tv-intro's, wereldsteden, puzzels, lokale weetjes over Vorden en uiteraard ook tennis, bood een uitdagend terrein voor de deelnemers om hun brein te laten kraken. Elk team werd op de proef gesteld en het bleef tot het eind enorm spannend.

Ondanks de implicatie van ‘gelijke stand’ die de naam 'Deuce' met zich meebrengt in de tenniswereld, bleek dit team de absolute triomfator van de avond te zijn. Met vastberadenheid, strategie en een flinke dosis kennis wisten zij zich te kronen tot de glorieuze winnaars van de pup quiz.

Wat deze avond echt bijzonder maakte, was de heerlijke mix van competitie en gezelligheid, waar deelnemers van jong tot oud volop van genoten. Met oprechte dank aan Herman en Ansje voor het organiseren van deze geweldige avond, kijken we nu al uit naar de volgende editie van de pup quiz op het Vordens tennispark. 

Nieuwscategorieën