Tennis duur?

Tennis duur?

Nee, zeker niet als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt.


Een volledig lidmaatschap is € 210,- per jaar, maar als men wat tuin- en kantinediensten draait als vrijwilliger, dan is er een reductie van de contributie en betaal je € 150,-. Een voordeel is dat je dan ook de club beter leert kennen.

Wil je het eens proberen?

Je kunt je laten introduceren door een kennis die al lid is. Dat kan 6 keer voor € 5,- per keer.
Verder kun je een tennisbaan huren voor € 17,50,-. Voor dat geld huur je baan voor één uur waar je met maximaal 4 personen op kunt spelen. Maar je kunt ook seizoens-abonnement nemen en voor een aantrekkelijk tarief tennissen. Zeker voor voetballers en volleyballers is dat een mooie mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport.

Voor de jeugd zijn er ook veel mogelijkheden om enthousiast te worden van tennis. Natuurlijk is het mooiste als de kinderen meteen les krijgen. Zie hiervoor: tennisles.  

Binnen de vereniging vindt u vast wel iemand die met u wil tennissen. Maar als u nog beginner bent dan is het aan te raden om samen met iemand anders te beginnen. Uw buurvrouw of vriendin? U kunt dan naar hartenlust oefenen en kijken waar uw grenzen liggen. Overweegt u om te gaan tennissen, neem dan contact op met:    

Marjolein Jansen, [email protected]