Terug naar overzicht

Oldstar

Vorden Tennis Park (Baan 3 Dutch PC (Eerst baan 4 t/m 6 afhangen, voordat deze baan gereserveerd kan worden), Baan 4 Houx Sport, Baan 5 Jansen van den Berg, Baan 6 Siemerink)
30-5-2023 10:00 - 30-5-2023 11:30

Oldstar Tennis, complete workout én tennis in één!

Een bal die minder snel gaat en de mogelijkheid om die twee keer te laten stuiteren. Zie daar twee wezenlijke onderdelen van Oldstar Tennis. 

Voor wie? Bij Oldstar tennis is iedereen welkom, wel is de training gericht op de leeftijdsgroep 55+. U hoeft geen ervaring met tennis te hebben. De training, o.l.v. ervaren (senioren/OldStars) trainer Loet Baard, biedt voor alle niveaus genoeg uitdaging. Naast het tennisspel is er veel aandacht voor lenigheid, stabiliteit, brain-training en coördinatie. Dus een complete workout met balanceren, krachtraining, denkspelletjes en veel oefeningen, al dan niet met racket en bal. Naast dit alles is natuurlijk gewoon heel gezellig om mee te doen. U hoeft niet meteen een eigen racket te kopen, trek een paar sportschoenen of sneakers aan, makkelijke kleding en niets staat u in de weg om eens mee te trainen en te ervaren hoe leuk deze vorm van tennis is!

Er zijn geen kosten verbonden aan de eerste keren dat u meespeelt. De training is iedere dinsdag op het Vordens tennispark. We starten de training met een kop koffie, het PHPD momentje (pijntje hier, pijntje daar). De eerste keer zal Loet ook wat extra informatie geven over de inhoud en doelstellingen van de trainingen. We starten om 10.00 uur met de koffie, rond de klok van 11.30 eindigen we moe en voldaan!

Opgeven of meer informatie? [email protected]

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 849 380

Vordens Tennis Park

Overweg 20
7251 JS Vorden

KVK-nummer

41038577