Seniorfit Tennis, coronaproof, complete workout én tennis in één!

15 september 2021


Een bal die minder snel gaat en de mogelijkheid om die twee keer te laten stuiteren. Zie daar twee wezenlijke onderdelen van Seniorfit Tennis.  Op dinsdag 28 september starten o.l.v.. Loet Baard op de tennisbanen van het Vordens tennispark, opnieuw deze tennistraining,  

Voor wie?
Bij Seniorfit tennis is iedereen welkom, wel is de training gericht op de leeftijdsgroep 55+. U hoeft geen ervaring met tennis te hebben. De training, o.l.v. ervaren (senioren/OldStars) trainer Loet Baard, biedt voor alle niveaus genoeg uitdaging. Naast het tennisspel is er veel aandacht voor lenigheid, stabiliteit, brain-training en coördinatie. Dus een complete workout met balanceren, krachtraining, denkspelletjes en veel oefeningen, al dan niet met racket en bal.   Naast dit alles is natuurlijk gewoon heel gezellig om mee te doen. U hoeft niet meteen een eigen racket te kopen, trek een paar sportschoenen of sneakers aan, makkelijke kleding en niets staat u in de weg om eens mee te trainen en te ervaren hoe leuk deze vorm van tennis is!  

Coronaproof!
Tennis is misschien wel de makkelijkste manier om de 1,5 meter afstand te bewaren. Het racket is meteen een mooie afstand houder. Maar ook tijdens de oefeningen zonder racket wordt er steeds rekening gehouden met uw veiligheid. Hoewel het vanuit RIVM  is toegestaan tijdens het sporten binnen de 1,5 meter bij elkaar te komen, zal trainer Loet dit zo min mogelijk laten gebeuren. Samen met de frisse buitenlucht is dit de manier om uw lichaam en geest uit te dagen op de baan!  

Meedoen?
Er zijn geen kosten verbonden aan de eerste keren dat u meespeelt. De training is iedere dinsdag op het Vordens tennispark. We starten de training met een kop koffie, het PHPD momentje (pijntje hier, pijntje daar). De eerste keer zal Loet ook wat extra informatie geven over de inhoud en doelstellingen van de trainingen. We starten om 10.00 uur met de koffie, rond de klok van 11.30 eindigen we moe en voldaan!  

Opgeven of meer informatie? Neem contact op met Karin ten Heggeler, 0575-750250 of [email protected] 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 849 380

Vordens Tennis Park

Overweg 20
7251 JS Vorden