Kick-off VTP Vorden en AH Grotenhuys Clubfund-actie groot succes

01 oktober 2022

Op 3 oktober 2022 vond de drukbezochte aftrap plaats van de unieke AH Grotenhuys ClubFund-actie die VTP Vorden samen met AH Grotenhuys heeft opgezet. Ieder VTP Vorden-lid ontving een persoonlijke actiefolder waarmee eenvoudig de eigen FANshop kan worden geopend.  

Alle clubleden kunnen vanaf nu bij AH Grotenhuys sparen voor gratis FANartikelen met ons clublogo. Van onze jeugdleden is ook een spelersfoto gemaakt die samen met het clublogo op een muismat, broodtrommel, badslippers en nog veel meer leuke producten gratis besteld kan worden... dat wil toch iedereen!

Vanuit hun FANshop kunnen clubleden heel gemakkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen voor een bezoek aan hun webshop en hen vragen ook te gaan sparen; voor de FANshophouder of voor zichzelf.  

Meedoen met de ClubFund-actie is overigens niet alleen leuk voor clubleden en hun aanhang. Ook onze vereniging profiteert mee. Van ieder besteld FANartikel gaat namelijk een mooi bedrag rechtstreeks naar de clubkas van VTP Vorden. Als dat geen mooi 1-2’tje is!  

De gratis zegels worden tot en met 27 november 2022 verstrekt en om 24.00 uur op 4 december 2022 sluiten alle FANshops automatisch. Begin dus op tijd met sparen om teleurstellingen te voorkomen.   Elk jeugdlid heeft een persoonlijke actiefolder ontvangen. Als senior lid kun je ook een persoonlijke Fanshop aanmaken via www.clubfund.nl/vtpvordenstennispark.  

Iedereen gaat nu natuurlijk leuk fan artikelen sparen. Gebruik je de zegels niet? Doneer ze dan in de groene brievenbus in het halletje zodat wij producten met het logo voor de vereniging kunnen bestellen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 849 380

Vordens Tennis Park

Overweg 20
7251 JS Vorden

KVK-nummer

41038577