Hervatten tennislessen jeugd

27 april 2020


Zoals u allen weet heeft de regering een versoepeling van enkele Corona-maatregelen aangekondigd. Alle jeugdleden  t/m 12 jaar mogen weer beginnen met trainen en voor de jeugd ouder dan 12 jaar geldt dat zij mogen trainen met de inachtneming van de 1,5 meter-norm.

Dit alles houdt in dat er bij VTP vanaf woensdag 29  april weer kan worden getraind voor alle jeugdleden.

Vandaag heeft Dijkman Tennis een mail gestuurd met de planning van de lessen. Tijdens de trainingen zijn de kleedkamers en de kantine gesloten.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen, dus ook niet-leden van onze club zijn van harte welkom. Voor leden en niet leden wordt er op de zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur een instuif georganiseerd. De reguliere instuif van maandag komt hierbij te  vervallen. Zodra de corona maatregelen niet meer van toepassing zijn zal de instuif weer op maandag plaatsvinden.

Er mag alleen getennist worden onder begeleiding van Dijkman Tennis en/ of de aangewezen toezichthouders van de vereniging. Buiten de trainingen en instuif gaat ons park op slot.

Onze protocollen hebben we afgestemd met de gemeente Brockhorst. Daarnaast zal de KNLTB verenigingen ondersteunen met uitgangspunten, afspraken en protocollen om de trainingen zo veilig mogelijk te kunnen geven.

Om veiligheid en hygiëne zoveel mogelijk te kunnen waarborgen zijn de volgende richtlijnen opgesteld:

 • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
 • Thuis voor en na de training handen wassen
 • De kantine, wc's en kleedkamers's zijn gesloten, voor de training thuis naar de wc gaan
 • De lessende kinderen mogen elkaar niet kruizen. Dus de training stopt 5 min eerder
 • Ouders niet aanwezig binnen de hekken van het park Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden wel met de trainer
 • Kinderen boven de 12 jaar houden 1,5 meter afstand
 • Alleen komen tennissen op de lestijden, niet daarbuiten
 • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts
 • Blijf thuis als iemand van je huishouden koorts (vanaf 38℃) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag er weer buiten gesport worden Blijf thuis als iemand in het huishouden positief getest is op Covid-19. Omdat men tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kan worden, dient te worden thuisgebleven tot 14 dagen na het laatste contact
 • Hoest en nies in de elle boog en gebruik papieren zakdoekjes Volg de instructies van je trainer op. Het is niet toegestaan om de velden te gebruiken buiten de trainingen om. Velden zijn dan gewoon gesloten.

We wensen een ieder veel tennisplezier. Blijf gezond!

Met viendelijke groet,
 
Bestuur VTP Vorden

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 849 380

Vordens Tennis Park

Overweg 20
7251 JS Vorden