Banen en park gesloten tot en met 6 april

15 maart 2020


UPDATE 15 MAART

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door.
De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Competitie en toernooien

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu alle toernooiorganisaties en tennisverenigingen oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.  

Dit houdt in dat de volgende evenementen niet doorgaan:

  • De (eerste) speeldag van de Rode en Oranje competitie op 22 of  29 maart
  • De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op 4 april 
  • Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien 
  • Alle instuiven, tennislessen, buurtcompetitie maar ook het vrij tennissen op ons park

Het Vordens Tennis Park gaat dus op slot (letterlijk) en er mogen geen activiteiten op ons park plaatsvinden t/m 6 april. Het is helaas niet anders.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 849 380

Vordens Tennis Park

Overweg 20
7251 JS Vorden